Radio JMG

gratis e dejting sidor dejt plats stockholm

nätdejting värdelöst synonym 11.00: I det första, och sista, avsnittet av Hoogachagga så blandas högt och lågt, höger och vänster, nord och syd. Bland annat så får vi finbesök av primadonnan Lena Junoff som berättar om sina möten med David Bowie, Rolling Stones, Johnny Bode och Benny Andersson. Vi får även möta hårdrockaren Roger Tullgren, som är så pass besatt av hårdrock att hans intresse och livsstil för drygt tio år sedan funktionshinderkodades av arbetsförmedlingen. Dessutom pratar vi om Bon Jovi, ordvitsar och Västtysk färg-tv. Och så ringer vi såklart till Sagabiografen i Höganäs.

date web chat 11.30: Ett program utav Oscar Lindberg, och med densamme, om lika olika delar av så kallad nördkultur. Det blir allt ifrån livegäster som berättar om brädspel, blandad musik och per telefon så har vi Kim Larsson, som är mer känd över nätet som Drayswe. Kommentator och före detta proffs inom olika E-sports spel. Vi tas även med under en runda Warhammer quest på speletshus, för att få höra om gemenskapen som existerar utanför fotbollsklubbarna eller scouterna.

dejtingsida för gifta män

dejtingsidor västerås flygplats Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

gratis kristen dejting app dejta svarta killar JMGs studenter.

Sändningstider

dejta justin bieber gravid Söndagar 11:00 - 12:00

vilken dejtingsida ska man välja uppsala Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

date chat facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

dejting presentation mall gratis